حتما شما هم با ایمیلهای زیادی مواجه شدهاید که آیدی آنها به صورت noreply است. یعنی فرستندهی ایمیل به صورت مشخص از شما به عنوان گیرنده خواسته که به این ایمیل پاسخ ندهید. برخی حتی پا را فراتر میگذارند و در سابجکت ایمیل یا در متن ایمیل هم اشاره میکنند که لطفا به این ایمیل پاسخ ندهید!
چه احساسی در برخورد با این ایمیلها دارید؟ وقتی کاربر با ایمیلی با این مشخصات برخورد میکند، این حس برایش پیش میآید که ایمیلی از یک فرد یا شرکت دریافت کرده که حاضر به تعامل و شنیدن حرفهای شما نیست.
در یادداشتی دیگر به موضوع پاسخ دادن به ایمیلها اشاره کرده بودیم. نوشته بودیم یکی از بهترین شاخصههای تعامل با کاربران، میزان پاسخگویی آنها به کمپینهای شما از طریق ارسال یک ایمیل در پاسخ به ایمیل شما است. حالا میخواهیم بازاریابانی را بررسی کنیم که به دلایلی عجیب نمیخواهند این تعامل برقرار شود.
کمی آمار را با هم بررسی کنیم. ۴۸ درصد کل ایمیلهایی که هر روزه در دنیا ارسال میشود، توسط فیلترهای اتوماتیک سرویسهای مختلف به عنوان اسپم شناسایی میشوند. تحقیقات نشان داده که یکی از دلایل اسپم شدن ایمیلها، وجود آیدی no-reply در آدرس فرستندهی ایمیل است.
در این یادداشت، چند دلیل مهم برای اینکه نباید از آدرس فرستندهی no-reply به عنوان ایمیل فرستنده استفاده کنید را ذکر میکنیم.
- آمار اسپم شدن افزایش پیدا میکند
- این حس را در گیرنده به وجود میآورد که به او اهمیت نمیدهید
- بحثهای حقوقی هم وجود دارد
- آدرس ایمیل شما ذخیره نمیشود
- شناسایی ایمیلهای غیرفعال را مشکل میکند
چه راهکارهایی برای ایمیل فرستنده پیشنهاد میشود؟
حالا که در مورد بدیهای استفاده از این گزینه نوشتیم، چند راهکار پیشنهادی برای ایمیلهای فرستنده را بررسی کنیم. راهکارهایی که کمک میکنند اعتبار کمپینهای ایمیلی شما و اعتبار برند شما بهبود پیدا کند.
ایمیل سازمانی / بهتر است از اکانت ایمیل مبتنی بر نام دامین سازمانی خودتان استفاده کنید. به شدت پیشنهاد میشود که این آدرس، آدرس پیشفرض info نباشد. خیلی از سرویسدهندههای ایمیلی و فیلترهای اتوماتیک، ایمیلهایی که با آیدی info ارسال میشوند را ایمیل غیرفعال فرض میکنند و آنها را اسپم میکنند. گاهی حتی این ایمیلها را دریافت نمیکنند.
ایمیل شخصی / بهتر است از اکانتی با نام دپارتمان یا نام شخص استفاده کنید. اینطوری ایمیل کمی شخصیتر میشود و درصد پاسخ دادن هم بالا میرود.